Känn dig som hemma på jobbet.
Nya lokaler, nya möjlighter.

Redan när jag för många år sedan startade JJ Gruppen och byggde vårt kontor, så fanns det en vision att göra något utöver det vanliga. Vi är ett teknikföretag som marknadsför lyftlösningar och i den bemärkelsen ett industriföretag. Det behöver ju å andra sidan inte innebära att våra lokaler måste se ut som en rektangulär låda med plats för mycket teknik och maskiner.

Min filosofi var och är annorlunda. Vi vill ha hemkänsla, trivsel, småskalighet och flexibilitet nog för att skapa nya möjligheter.

Med den ambitionen planerar vi att uppföra tre nya fastigheter på tomten intill mitt företag på Tryckarevägen 10A i Kungsbacka. Centralt på Hede Industriområde kommer det att finnas lokaler på mellan 100 m² och 450 m² . Trivsamma och ändamålsenliga utrymmen för kontor, mottagningar, lager eller verkstad.

Fasaderna blir i trä och betong i vitt och blått med mörkt tak och rikligt med takkupor. Bara två våningar och utrustade med hissar för att hjälpa rörelsehindrade att vara på och komma till arbetsplatsen.

Du kommer att uppleva en känsla som är mer villa än industrilokal och tack vare ett modultänkande är planlösningarna flexibla, så du kan anpassa din vardag efter ditt företags behov.

Oavsett bransch tror jag att du här kan hitta något speciellt och personligt. Något som ger dig och dina kolleger inspiration i jobbet, men som också stärker ditt företags varumärke och position på marknaden.

Lokalerna är utan tvekan en viktig del av ditt företags varumärke och din framgång. Det har jag själv upplevt. 

Nu är det din tur. Jag ser fram emot att ha dig som granne.

Välkommen!

Om JJ Gruppen
Sedan starten 1981 marknadsför JJ Gruppen säkra och kostnads- effektiva lyftlösningar. Organisationen med 65 personer omsätter ca 250 MSEK årligen och representerar ABUS Kransystem. Tillsammans är vi marknadsledande i Sverige i vår bransch.